Marijan Pušnik: Grdno se varaju svi koji misle da je pitanje pobjednika riješeno

Srijeda, 03. kolovoza 2016. 20:44 Napisao/la  Ivan Jelić

 Teško je nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta, no čuda se događaju, kaže trener gostiju Šaban


Nakon odigranih prvih 90 minuta u Ukrajini, Hajduk ima veliku prednost uoči uzvratne utakmice 3. pretkola Europske lige. Hajduk je ostvario uvjerljivu pobjedu (3:0)...

- Grdno se varaju svi koji misle da je pitanje pobjednika riješeno, mnogi su zaboravili da je rezultat bio "knap" do same završnice utakmice, kada smo uspjeli postići još dva gola. Igrače stalno upozoravam na maksimalnu ozbiljnost, nemaju pravo ni na kakvo opuštanje, jer bi nas to moglo skupo koštati, kazao je trener bijelih Marijan Pušnik uoči uzvratne utakmice protiv Oleksandrije.

Kakvu Oleksandriju očekujete?

- Bez obzira na rezultat iz prvog susreta, neće nas odmah napasti. Čekat će priliku iz kontranapada. Moramo bi maksimalno angažirani od prve minute, neće biti većih promjena u momčadi, kazao je Pušnik.

Trener gostiju Vladimir Šaran najavio je drugačiju momčad nego u prvoj utakmici:

- U odnosu na jedanaestoricu, koja je poražena u prvoj utakmici, u momčadi će se naći 5, 6 novih igrača. Sigurno je da neće braniti Levonidov, priliku će dobiti Novak. Teško je nadoknaditi zaostatak iz prvog susreta, no čuda se događaju, pokušat ćemo prirediti novo čudo. Znam da igrače čeka paklena atmosfera. Želimo ostvariti makar minimalnu pobjedu kako bismo se donekle iskupili za poraz kod kuće i osvjetlili obraz kluba, navijača i cijele Ukrajine, zaključio je Šaran.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.