Marijan Pušnik: Bodovi protiv Istre vrijede isto kao bodovi osvojeni protiv Dinama, Rijeke...

Subota, 06. kolovoza 2016. 11:32 Napisao/la  Ivan Jelić

Nemaju igrači pravo ni na kakav alibi. Oni su profesionalci, za njih je svaka utakmica podjednako važna, kaže Pušnik


Nema odmora, niti vremena za slavlje. Nakon što su nogometaši Hajduka saznali ime protivnika (Maccabi Tel Aviv) u play-offu Europske lige, u nedjelju je na redu utakmica protiv Istre 1961.

- Sigurno je da će biti nekoliko promjena u početnoj jedanaestorici u dvoboju sa Istrom 1961. Neki su igrači psihički i fizički iscrpljeni, igraju od početka sezone gotovo svaki treći, četvrti dan, kazao je trener Marijan Pušnik, koji upozorava igrače na domaće obveze:

- Nemaju pravo ni na kakav alibi. Oni su profesionalci, za njih je svaka utakmica podjednako važna, posebice kada su u pitanju prvenstvene utakmice. Lijepo je igrati u Europi, no od pobjeda u HNL-u se živi. Imam na raspolaganju široki igrački kadar i vjerujem da će igrači koji dobiju priliku potvrditi da zaslužuju nositi bijeli dres. Svjesni smo da nas Puljani neće napasti, da će braniti i na taj način doći za njih do pozitivnog ishoda. Tri boda protiv Istre 1961 vrijede isto kao protiv Dinama, Rijeke, Osijeka... U ovom trenutku zanima me samo pobjeda, zaključio je Pušnik.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.