Maleš izgubio povjerenje Nadzornog odbora, Hajduk traži novog predsjednika

Utorak, 03. travnja 2012. 22:55 Napisao/la  Ivan Jelić

Hrvoje Maleš bi prema  neslužbenim informacijama trebao postati izvršni direktor kluba kada se izabere novi predsjednik što će se  najvjerojatnije dogoditi tijekom ljetne pauze

Novi Nadzorni odbor Hajduka na čelu s predsjednikom Josipom Paladinom odlučio je uvesti reda na Poljudu. Prvi su "nastradali" članovi Uprave Pavle Cicarelli, koji je smijenjen zbog propusta oko izdavanja kalendara za 2012. godinu, više ne dolazi na posao i traži otpremninu od cca 700.000   kuna,  te Milo Nižetić koji je bio zadužen za struku. Nižetić je ostalo u klubu, spušten je za stepenicu niže u hijerarhiji i dobio prefiks v. d. sportskog direktora.

Čini se da ista sudbina čeka aktualnog predsjednika Hrvoja Maleša s čijim radom članovi Nadzornog odbora nisu zadovoljni. Kulminacija nezadovoljstva radom predsjednika  očitovala se u ne prihvaćanju njegovog  prijedloga za produženjem ugovora s Marinom Tomasovom. Maleš bi prema  neslužbenim informacijama trebao postati izvršni direktor kluba kada se izabere novi predsjednik što će se najvjerojatnije  dogoditi tijekom ljetne pauze.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.