Lukša Jakobušić: Čestitam Istri 1961 na pobjedi, sreća da nije bilo prijenosa

Subota, 31. listopada 2020. 20:07 Napisao/la  SC
Lukša Jakobušić
Lukša Jakobušić

Lukša Jakobušić debitirao je kao predsjednik Uprave Hajduka porazom u Puli:

- Čestitam domaćinu na pobjedi, sreća da nije bilo tv-prijenosa. Mislio sam da ću imati malo više vremena. Kad započnete na teži način, na kraju sve bude dobro, kazao je Jakobušić za dalmatinskiportal.hr

- Ništa ne štima, iako se moram vratiti na period od Šibenika. Momci su u tih 15 dana dobro trenirali, nemam praktički nikakve zamjerke za to. To je sve dobro izgledalo, u pripremi, na treninzima. Nažalost to nismo uspjeli pretočiti na teren. Prvo poluvrijeme u početku smo se opet tražili. Bilo je jako loših kretnji bez lopte. Ovakvu čvrstu i agresivnu obranu možeš razbiti samo tim kretnjama bez lopte i pronalaženjem slobodnih igrača u međuprostoru. Nismo to radili. Prvo poluvrijeme je bilo u egalu, iako moramo priznati da je Istra imala puno opasnije situacije nego mi. U drugom poluvremenu smo izašli puno bolji i konkretniji. Mislim da smo kontrolirali utakmicu. Istra nije bila opasna kao u prvom dijelu. Imali smo penal, nismo ga iskoristili. U prekidu smo primili gol, nažalost smo izgubili. Treba prespavati noć, vidjeti, analizirati, ali je činjenica da moramo biti puno bolji, kazao je Hari Vukas.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.