LUKA VUČKO ODLAZI U SAD

Krešić je blokirao moj povratak u Hajduk

Četvrtak, 07. veljače 2013. 19:37 Napisao/la  I. J.

- Sergije Krešić rekao je da je Nižić bolji od mene, tvrdi Vučko koji će zaigrati za  San Antonio

Luka Vučko, bivši igrač Hajduka i Rijeke, karijeru će nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama. Nakon što je raskinuo ugovor sa mađarskim Pecsijem, 28-godišnji stoper kao slobodan igrač odlučio je prihvatiti ponudu San Antonia Scorpionsa koji se natječu u NASL ligi, drugom rangu američkog nogometa iza MLS lige.

- Kada sam dobio ponudu čelnika San Antonio Scorpionsa nisam se dvoumio. Naime, moj bivši klub mađarski Pecsiji zapao je u financijske problema i sporazumno smo se razišli, kazao je Luka Vučko.

Špekulirao se o povratku u Hajduk.

- Obavio sam razgovor s predsjednikom Marinom Brbićem, prihvatio sam da igram za minimalac, no sportski direktor Krešić stopirao je moj dolazak. Rekao je da je Nižić  u ovom trenutku puno zanimljivi igrač od mene, točnije da je bolji od mene, ustvrdio je Luka Vučko.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.