Lovre Kalinić potpisao za Gent i postao najskuplji vratar u povijesti HNL-a

Utorak, 27. prosinca 2016. 22:18 Napisao/la  SC

Gent platio 3,1 milijuna eura odštete

Lovre Kalinić
Lovre Kalinić Foto: Lario Tus


Lovre Kalinić službeno više nije vratar Hajduka! Splitski klub na na web-stranici objavio je da Kalinić karijeru nastavlja u Gentu.

  - U Hajduku sam stekao vratarsko ime, došao u reprezentaciju i postao zanimljiv europskim klubovima. Prije godinu dana nije realiziran transfer za koji smo svi bili uvjereni da je gotov, a znate kako su specifični vratarski transferi. Ostao sam miran i strpljiv, a Klub mi je pružio sve u skladu sa svojim mogućnostima. Nastavio sam raditi i došla je ponuda Genta s kojom smo svi zadovoljni. Imam 26 godina, u Hajduku sam 17 godina i smatram da je vrijeme za novi korak.  Moji nasljednici Dante Stipica i Ivo Grbić su odlični vratari i uvjeren sam da će kao i gotovo uvijek u Hajduku, vratari biti jaki dio momčadi. Gent je novi izazov. Novac koji daju dokaz je da me cijene i vjerujem da ćemo zajedno do velikih stvari, rekao je Kalinić za klupsku stranicu.
 
  Gent je platio ukupno 3,1 mil. eura odštete po čemu Kalinić postaje najskuplji vratar u povijesti HNL-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.