Ljubo Pavasović-Visković kandidat za nasljednika predsjednika Uprave Hajduka Marina Brbića

Srijeda, 20. svibnja 2015. 11:18 Napisao/la  Ivan Jelić

Pavasovićevo podnošenje molbe za izbor člana novog saziva NO-a sugerira da želi i dalje pomagati klubu

Rok za predaju molbi putem javnog natječaja za izbor novih&starih članova Nadzornog odbora Hajduka istječe u četvrtak u 24 sata. Do sada je prema riječima pročelnika za sport Grada Splita, Hrvoja Akrapa, pristiglo desetak molbi, očekuje se da će taj broj biti puno veći do isteka roka.

Neki od članova aktualnog NO-a poput Ljube Pavasovića-Viskovića već su predali molbu, dok predsjednica istog tijela Branka Ramljak i član Ante Majić još dvoje da li će ponovno pokušati dobiti povjerenje članova udruge Naš Hajduk, koji će provesti izbor članova budućeg NO kluba. Novi NO potom će izabrati novog predsjednika Uprave, aktualnom predsjedniku Marinu Brbiću istječe trogodišnji mandat i teško je očekivati da će dobiti novi mandat.

Procurila je iz kluba neslužbena infromacija da je Ljubo Pavasović-Visković najveći kandidat za novog predsjednika Hajduka!? Pavasovićevo podnošenje molbe za izbor člana novog saziva NO-a sugerira da želi i dalje pomagati klubu. Možda bi autoritetom poznatog odvjetnika kao prvi čovjek bijelih mogao puno više pomoći nego kao jedan od ravnopravnih članova NO-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.