Liječnici zabranili Mirku Oremušu trening na tjedan dana zbog potresa mozga

Utorak, 09. travnja 2013. 10:05 Napisao/la  I. J.

Oremuš je zadržan jedan dan na promatranju, a liječnici su mu zabranili da trenira tjedan dana

Sredinom drugog poluvremena nedjeljnog  dvoboja  između Intera i Hajduka koji je odigran u Zaprešiću došlo je do sudara između kapetana bijelih Mirka Oremuša i suigrača mu Svena Tina Sušića. Utrčala je odmah liječnička ekipa Splićana, Oremuš je nosilima iznesen s terena, te je kolima Hitne pomoći prebačen je u KB Sestre milosrdnice.

Zadržan je jedan dan na promatranju, u ponedjeljak poslije podne pušten je iz bolnice i priključio se suigračima koji su ostali u Zagrebu gdje su odradili dva treninga pred prvu utakmicu polufinala Kupa Hrvatske protiv Slaven Belupa koja se igra u Koprivnici u srijedu (19 sati). Liječnici su mu dijagnosticirali  potres mozga i strogo mu zabranili naredni tjedan dana da trenira.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.