Lendrić unatoč suspenziji otišao na pripreme Waregema, Lima otišao u Portugal

Srijeda, 13. lipnja 2012. 18:05 Napisao/la  Ivan Jelić

Lima ne razmišlja o povratku među bijele,  traži novi klub u kojem će igrati i prije svega redovito dobivati mjesečnu plaću

Ruben Lima u nedjelju je iz Portugala stigao u Split, odmah produžio na Kupres gdje su bijeli do srijede poslijepodne bili na sedmodnevnim pripremama. Zadržao se na kupreškoj visoravni do utorka, kada se vratio na Poljud. Obavio je razgovor s čelnicima kluba, iskazao svoje nezadovoljstvo statusom  da bi u srijedu poslijepodne napustio Split i vratio se u Portugal. Ne razmišlja o povratku među bijele,  traži novi klub u kojem će igrati i prije svega redovito dobivati mjesečnu plaću. Eventualni transfer dijelio bi se 60 posto Hajduku, 40 posto igraču.

 

Unatoč što je dobio pismo od kluba da je suspendiran, mladi napadač Ivan Lendrić jutros je odletio u Waregem kako bi se  priključio priprema belgijskog prvoligaša s kojim je potpisao trogodišnji ugovor. Lendrić je podnio zahtjev Arbitražnoj komisiji HNS-a za raskidom ugovora na štetu kluba zbog nekoliko neisplaćenih plaća. Uvjeren je u pozitivan ishod svog zahtjeva.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.