Mišo Krstičević, trener Hajduka: Želimo u finale, ali Kup je uvijek pun iznenađenja!

Utorak, 16. travnja 2013. 16:59 Napisao/la  Ivan Jelić

-  Generalno mogu kazati da ćemo u utakmicu ući maksimalno koncentrirani jer vodstvo, rezultat iz Koprivnice nisu garancija plasmana u finale, riječi su Krstičevića

Hajduk pred uzvratni dvoboj polufinala Kupa Hrvatske (srijeda, 19 sati) ima rezultatsku prednost. Splićani su prije tjedan dana u Koprivnici slavili rezultatom 2:1. Trener Krstičević ne može računati na ozlijeđene Andrijaševića i Oremuša, u momčad se vraća Vršajević koji je odradio kaznu crvenog kartona dobivenog na toj utakmici:

- Vratili su se treninzima Milović i Jonjić dobili su maske i sada treba određeno vrijeme da uhvate priključak sa suigračima. Andrijašević se još izvan treninga, Oremuš je počeo trenirati ali neće biti spreman za utakmicu. Generalno mogu kazati da ćemo u utakmicu ući maksimalno koncentrirani jer vodstvo, rezultat iz Koprivnice nisu garancija plasmana u finale, riječi su Krstičevića.

Belupo je u subotu deklasiran od Lokomotive u Maksimiru:

- Dobro su igrali do prvog primljenog gola, bio je auto-gol. Nakon drugog gola su se potpuno raspali tako da su u samo dvadesetak minuta primili pet golova. Oni nemaju što izgubiti, istrčat će neopterećeni a kada momčad tako istrči u pravilu odigra dobru utakmicu.

Splićani pozivaju navijače:

- Vjerujem da će navijači u velikom broju dođi na Poljud, trebat će nam njihova podrška kako bi ostvarili svoj cilj a to je plasman u finale Kupa.

Mnogi Lokomotivu vidu kao drugog finalistu, oni nakon sraza u Vinkovcima sa Cibalijom imaju više nego dobar rezultat (1:1):

- Kup je uvijek bio prepun iznenađenja, stoga dok se ne završe obje utakmice ne bi želio ništa prejudicirati. Mi želimo igrati u finale. Isto tako želim pojasniti da nisam nikada rekao da ćemo sigurno osvojiti Kup, kazao sam da je to naša želja. Dakako da bi bilo lijepo za igrače, za mene i moj stručni stožer da osvojimo Kup i tako ispišemo još stranicu bogate povijesti Hajduka, zaključio je Krstičević.

Najvjerojatniji sastav: Blažević , Vršajević, Maloča , Nižić , Jozinović, Lima , Milić , Kouassi, Caktaš , Maglica, Vuković

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.