TRENER HAJDUKA U BOLNICI

Krstičeviću nakon sukoba s Krešićem skočio tlak!

Ponedjeljak, 11. veljače 2013. 20:10 Napisao/la  I. J.

Čaša se "prelila" kada je sportski direktor Splićana odbio dovođenje mladog Plazonića iz Primorca 1929 

Trener Hajduka Mišo Krstičević završio je u ponedjeljak u bolnici nakon sukoba sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem! Tijekom poslijepodnevnog treninga Splićana Krstičeviću je skoči krvni tlak, napustio je trening i hitno je prebačen u bolnicu na Križine gdje ga je primio i pregledao dežurni kardiolog Petar Lozo. Nakon liječničke opservacije pripisao mu je terapiju i poslao je na kućnu njegu, preporučivši mu nekoliko dana mirovanja.

Krstičević i Krešić su se navodno već nekoliko puta sukobili, a čašu je prelila svađa u ponedjeljak. Tijekom prvog dijela prvenstva trener Splićana često je ponavljao kako mu je nužno potreban jedan kvalitetni vezni igrač. Čaša se "prelila" u ponedjeljak kada je trener bijelih zatražio da mu iz drugoligaša Primorca 1929 dovedu mladog Plazonića koji igra na poziciji zadnjeg veznog što je Krešić odbio. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.