MIŠO KRSTIČEVIĆ PORUČUJE

Ne znam hoću li voditi momčad protiv Belupa!

Srijeda, 13. veljače 2013. 13:31 Napisao/la  Ivan Jelić

Krstičević je nakon sukoba sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem dosegnuo je prijelomnu točku

Mišo Krstičević pojavio se u srijedu poslijepodne na Poljudu, prije treninga obavio je sastanak s igračima i onda momčad prepustio pomoćniku Ivu Šeparoviću. Krstičević je trening promatrao sa strane.

Kriza na Poljudu dosegnula je vrhunac! Čelništvo kluba očekuje  od Krstičevića da se izjasni o svom statusu, u ovom trenutku nije poznato hoće li Krstičević u subotu voditi momčad u Koprivnici.

- Ne znam hoću li sjediti na klupi u utakmici protiv Slaven Belupa, kratko je rekao Krstičević i odbio bilo kakav komentar. 

Sukob između Krstičevića i sportskog direktora Sergija Krešića očigledno je dosegnuo prijelomnu točku. Netko će se morati povući ili će čeništvo kluba morati povući presudni potez. Iza Krstičevića stoje rezultati i navijači, iza Krešića jako klupski lobi.

Inače, Mišo Krstičević u utorak navečer ušao je u bolnicu gdje je iste večeri i tijekom srijede ujutro obavio nekoliko pretraga nakon što mu je u ponedjeljak poslijepodne skočio krvni tlak nakon sastanka sa predsjednikom Brbićem i sportskim direktorom Krešićem u vezi igračkog kadra.

Sve pretrage i nalazi pokazali su da Krstičević nema nikakvih zdravstvenih problema te je u srijedu otpušten iz bolnice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.