MIŠO KRSTIČEVIĆ PORUČUJE

Što god Caktaš rekao treba biti kažnjen!

Subota, 17. studenog 2012. 23:06 Napisao/la  Ivan Jelić

Jedino dobro su nam navijači, kaže Krstičević. Caktaš se za izjavu ispričao na službenoj klupskoj stranici

U povijesti Hajduka ne pamtimo da je neki igrač rekao navijačima nešto poput Mije Caktaša, koje je novinarima izjavio neka navijačima poruče "da jedu govna". Trener Mišo Krstičević prokomentirao je Caktaševu izjavu:

- Ovaj Hajduk živi na rukama navijača. Ne znam što bismo bez njih, jedino dobro su nam navijači. Što god Caktaš rekao o navijačima, a moramo provjeriti što je točno rekao, treba biti kažnjen. Dozvolite da to provjerim! Navijači su opet bili veličanstveni, navijači su naši najzdravije tkivo, kaže Krstičević.

Nedugo nakon presice ponovo se oglasio i Mijo Caktaš, ovog puta na klupskim službenim stranicama:

- Ispričavam se zbog svoje nesmotrene reakcije, onako vruć s terena i nervozan, na putu prema svlačionici, čuo sam ružno dobacivanje prema meni od dvojice, trojice sa zapadne tribine. Ne radi se o grupi navijača, nego o pojedincima koji su me vrijeđali! Trebao sam to prešutjeti, ali rekao sam što sam rekao. Ne radi se o našim vjernim navijačima koji nas bodre i uz nas su stalno, pa i kad ne igramo dobro. Njima i ovom prilikom zahvaljujemo. A ovo je samo bila moja nesmotrena reakcija na pojedince, odgovorio sam im njihovim rječnikom. I žao mi je zbog toga, rekao je Caktaš.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.