Krstičević ne želi Portugalca Limu, Hajduku ponuđen Paragvajac Barrios

Četvrtak, 13. rujna 2012. 10:26 Napisao/la  Ivan Jelić

 Lima me ne zanima. Pobjegao je tijekom ljetnih priprema s Kupresa i takav igrač mi nije potreban, kaže Krstičević

Potrugalac Ruben Lima još se uvijek nije pojavio u Splitu iako je bilo najavljeno da će se početkom tjedna priključiti suigračima na treninzima. Čini se da i neće doći, jer je trener Mišo Krstičević jasno poručio klupskim čelnicima:

 - Lima me ne zanima. Pobjegao je tijekom ljetnih priprema s Kupresa i takav igrač mi nije potreban, kaže Krstičević.

Krstičević je od prvog dana uveo željeznu disciplinu, što je najbolje osjetio Trebotić koji je zbog nezadovoljstva otišao u Lokomotivu.

Ljetna pridošlica iz Osijeka,  napadač Anton Maglica, nikako da se oporavi. Magnetska rezonancija pokazala je da ima rupturu mišića i neće konkurirati za momčad u utakmici protiv Intera u Zaprešiću. Krstičević u vrhu napada koristi mladog Tomaša i Vukovića.

Hajduku je ponuđen 25-godišnji Paragvajac Diego Barrios, koji je prošlu sezonu odigrao u dresu čileanskog prvoligaša Cobreloua. U 19 odigranih utakmica, od kojih je 12 započeo u početnoj jedanaestorici, zabio je 9 golova. U dosadašnjoj karijeri igrao je za argentinskog prvoligaša Deportivo Santamarina, te trećeligaša Deportivo Moron. Njegovi menadžeri poručili su Splićanima da je Barrios spreman doći na desetodnevnu probu.