Krstičević nastavlja čistku: Hajduk se rješava usluga Gabrića, Ahmada Sharbinija, Vukovića, Ozobića...

Četvrtak, 03. svibnja 2012. 20:53 Napisao/la  I. J.

Trener Hajduka dobio je punu podršku članova Nadzorna odbora da nastavi sa čistkom igračke svlačionice

Mišo Krstičević, trener Hajduka,  unatoč tri uzastopna prvenstvena poraza dobio je punu podršku članova Nadzorna odbora da nastavi sa „čistkom „ igračke svlačionice. Najavio je da će Hajduk u novu natjecateljsku sezonu krenuti s mladim igračima, veliku većinu koje je trenirao dok je vodio juniore već je prebacio u prvu momčad kada je na mjestu prvog trenera zamijenio Krasimira Balakova. Poznat je kao trener koji priznaje samo rad i ako treba spreman je na terenu sa igračima provesti cijeli dan i noć. Nekim igračima ne odgovara njegov način rada, njegova nogometna filozofija.

Svi takvi sigurno neće naredne sezone nositi dres Hajduka u novoj sezoni. Na Poljudu je puno nezadovoljnika, no Krstičevića to previše ne uzbuđuje. Neslužbene informacije govore da je već posložio igračku križaljku u kojoj neće biti  mjesta za Gabrića, Ahmada Sharbinija, Vukovića, Ozobića, a najvjerojatnije Limu, James Densa. Klub će sve učiniti da proda Anasa i Vukovića, dok Andrić i Neretljak ne žele potpisati nove ugovore. Ponuđeno im je da mogu najviše godišnje zarađivati sto  tisuća eura. Nadzorni odbor odlučio je da klub treba rezati troškove na svim razinama. Tko to ne želi prihvatiti može napustiti Poljud.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.