KRIZA U HAJDUKU

Sukobili se Igor Tudor i Goran Vučević

Srijeda, 25. lipnja 2014. 22:09 Napisao/la  Ivan Jelić

Tudor oštro  napao sportskog direktora nezadovoljan njegovim radom

Sukobili su se trener Hajduka Igor Tudor i sportski direktor Goran Vučević! Hajduk ne može kupiti iole ozbiljnijeg igrača, Tudor je na početku priprema kazao da mu trebaju igrači od sredine travnjaka prema naprijed. Za sada je Vučević doveo Sandra Gotala iz austrijskog prvoligaša Wolfsbergera, te Josipa Vukovića iz drugoligaša Dugopolja. Za Tudora to su samo pridošlice, a ne  pojačanja. Uoči odlaska na dvotjedne pripreme u Sloveniju došlo je do verbalnog sukoba između Vučevića i Tudora. Trener bijelih oštro je napao sportskog direktora nezadovoljan njegovim radom u vezi igračkog kadra. Za sada je sve ostalo na vebalnom sukobu, no poznavajući Vučevića i Tudora ne bi bilo iznenađenje da jedan od njih za koji dan najavi odlazak iz kluba. Suradnja je  do sada bila samo službena, ubuduće neće biti niti takva.

Na Poljudu su do sada uspješno sakrivali od javnosti  da je odnos između sportskog direktora Gorana Vučevića i trenera Igora Tudora daleko od idiličnog. Mediji nisu željeli nadolijevati  „ulje na vatru“ u situaciji kada se Hajduk nalazi pred stečajem. Najomraženiji „čovik na svitu" za svakog navijača bijelih, Zdravko Mamić, kupovinom Franka Andrijaševića spasio je klub s Poljuda od konačnog financijskog kolapsa, stavljanja ključa u bravu. Umjesto što ga vrijeđa, Torcida bi trebala bi mu podignuti spomenik usred Splita!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.