KRIZA NA POLJUDU

Ispada da Burić nikada neće biti smijenjen

Četvrtak, 03. ožujka 2016. 23:52 Napisao/la  Ivan Jelić

Čudno je da se Torcida nije oglasila, navijači Hajduka postali su začuđujuće strpljivi...


Hajduk trese kriza igre i rezultata. U nastavku sezone u tri odigrana kola proljetnog dijela prvenstva bijeli su od 9 mogućih bodova osvojili samo jedan bod i to u dvoboju sa Osijekom na Poljudu prošle subote. Splićani su poraženi najprije u Kranjčevićevoj od Lokomotive rezultatom 1:2, gdje ih sudac Pejin oštetio za nedosuđeni kazneni udarac, a drugi poraz dogodio se u Jadranskom derbiju na Rujevici, gdje su izgubili 0:1. Od 66. minute imali su igrača više, ali nisu uspjeli stići ni do poravnanja.

Utakmica sa Osječanima, posebice u drugom dijelu susreta, nova je blamaža ne samo igrače nego i trenera Damira Burića, koji je još jednom potvrdio da više voli defenzivni nego ofenzivni način igre. I dalje tvrdoglavo forsira igru bez klasičnog napadača...

- I Lokomotiva igra bez pravog napadača, rekao je Burić u svoju obranu.

Uz dužno poštovanje ljudima koji vode drugu momčad Dinama, Hajduk se ni po čemu ne može uspoređivati s Lokomotivom u ovakvoj krizi igre i rezultata. Ono što su Hajdukovci prezentirali u drugih 45 minuta dvoboja potiv Osijeka bila je nogometna sramota! Ne sjećamo se kada su bijeli odigrali tako katastrofalno loše...

- Poklopili nam se nekoliko loših rezultati u nizu, pratili nas je malo nesreća, ali pozicija trenera Damira Burića uopće nije upitna. Zadovoljni smo njegovim radom! Momčad po meni nije bitno oslabljena iako su otišli stožerni igrači Milović i Caktaš. Vjerovali smo da ih možemo nadomjestiti unutarnjim rezervama, riječi su predsjednika Marina Brbića.

Na Poljudu su znali smijeniti trenera nakon jednog poraza! Marin Brbić i sportski direktor Goran Vučević ne namjeravaju smijeniti Burića, jer bi time priznali da su pogriješili u odabiru trenera nakon iznenadnog odlaska bivšeg stratega Igora Tudora. Ispada da Burić neće biti smijenjen ako izgubi sve utakmice do kraja prvenstva!

U subotu Hajduk gostuje u Zaprešiću. Ako ponove sramotnu igru iz drugog dijela susreta sa Osijekom, teško se mogu nadati pozitivnom ishodu.

Čudno je da se Torcida nije oglasila. Istina, na Rujevici su na poluvremenu pozvali igrače na ugodan razgovor, isto su učinili na kraju sramotnog dvoboja sa Osijekom. Navijači Hajduka postali su začuđujuće strpljivi...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.