Kouassi potpisao ugovor, Caktaš se sprema kod Bilića, igrači prijete štrajkom

Nedjelja, 20. siječnja 2013. 16:46 Napisao/la  Ivan Jelić

Moj idol nije Drogba već Christiano Ronaldo, kazao je Kouassi

U hotelu Papillon Zeugma u Turskoj, gdje je smješten Hajduk, predstavljen je novi igrač bijelih, 18-godišnji napadač iz Obale Bjelokosti Jean Evrard Kouassi. Potpisao je 3,5 godišnji ugovor, godišnje će zarađivati 50 tisuća eura.

- Kouassi je kvalitetan mladi igrač koji je izuzetno brz i pokretljiv, izdržljiv i tehnički dosta dobar. Još ima pravo igrati za juniore. Torcida mu je dala ima Drogba. Vjerujem da će se vrlo brzo uklopiti u našu momčad, riječi su direktora Sergije Krešića.

- Moj idol nije Drogba već Christiano Ronaldo, kazao je Kouassi koji je odabrao dres s brojem 77 iako je htio broj 7 koji nosi Franko Andrijašević.

Mijo Caktaš, najbolji strijelac Hajduka u prvom dijelu prvenstva sa 6 postignutih golova, karijeru bi trebao nastaviti u jednom od ruskih prvoligaša iz moskovske regije. Pojavila se informacija da jedan ruski prvoligaš nudi 1,3 milijuna eura Splićanima za Caktaša, spekulira se da bi to mogao biti Lokomotiv iz Moskve koji vodi Slaven Bilić. Njegov brat Domagoj vodi brigu o igračkoj karijeri mladog Hajdukovca.

Ako se transfer realizira, Hajduk bi zaradio milijun eura što bi donekle spasilo tešku financijsku situaciju. Prije polaska na dvotjedne pripreme u Antalyju kapetan Maloča u ime suigrača obavio je razgovor s predsjednikom Marinom Brbićem i zatražio da se što hitnije riješi pitanje dugovanja prema igračima. U protivnom igrači će prestati trenirati.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.