Kouassi postigao dva pogotka za drugu momčad Hajduka u pobjedi protiv Brotnja

Subota, 12. siječnja 2013. 17:54 Napisao/la  I. J.

Prijateljska utakmica: Brotnjo - Hajduk 0:6

Hajduk je odigrao zatvorenu trening utakmicu na stadionu Bare u Čitluku protiv domaćina HNK Brotnjo. Trener Mišo Krstičević najprije je odradio trening sa igračima koji su u prvom dijelu prvenstva iznijeli najveći dio tereta, dok je ostatak momčadi igrao protiv druge momčadi Brotnja.

Hrelja na probi
Na probu je stigao napadač Adnan Hrelja (19), koji je prošao omladinsku školu Sarajeva, a potom je potpisao za mađarski klub Pesci MFC. Bio je član U-19 reprezentacije BiH

Bijeli su pobijedili rezultatom 6:0, prva dva gola za Splićane postigao je napadač iz Obale Bjelokosti Kouassi, koji se nalazi na sedmodnevnoj probi. Dvostruki strijelac bio je mladi Kovačić dok su po jednom u listu strijelaca upisali Jonjić i Luštica.

Hajduk je zaigrao u sljedećem sastavu: L. Kalinić, Tomaš, Jonjić, Nižić, Jozinović, Kovačić, Sušić, Bencun, Tomičić, Kouassi, Caput. Još su igrali Stipica, Bašić, Kiš, Stojanović, Ozobić i Luštica


Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.