KAZNA ZA VRIJEĐANJE NAVIJAČA

Mijo Caktaš udaljen iz prve momčadi Hajduka

Ponedjeljak, 19. studenog 2012. 20:50 Napisao/la  Ivan Jelić

Caktaš je nakon utakmice protiv Lokomotive prostački uvrijedio navijače Hajduka, što mu klupski čelnici ne mogu oprostiti

Mijo Caktaš udaljen je iz prve momčadi Hajduka! Predsjednik Marin Brbić obavio je konzultacije sa sportskim direktorom Sergijem Krešićem i odredio prvostupanjsku kaznu za Caktaša! Udaljavanje iz prve momčadi znači da Caktaš nije u kombinacijama za nastupe u idućim utakmicama, što ne znači da je kazneni postupak završen.

Caktaš je nakon utakmice protiv Lokomotive prostački uvrijedio navijače Hajduka, što mu klupski čelnici ne mogu oprostiti u razdoblju tijekom kojega Hajduka preživljava zahvaljujući navijačima. Osim što klupsku kasu pune masovnim dolascima na utakmice, navijači su izravno zaslužni za ishodovanje gradskog jamstva za kredit.

Caktaša vjerojatno očekuje teža kazna, kuloarski se nagađa da čelnici razmatraju mogućnost da se Caktašu klub zahvali na suradnji. Takva je varijanta ipak teško ostvariva budući da je riječ o mladom i kvalitetnom igraču na kojemu Hajduk namjerava zaraditi.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.