Kalinić umjesto Blaževića: Određuju li menadžeri i Torcida početni sastav Hajduka?

Petak, 08. ožujka 2013. 17:53 Napisao/la  Ivan Jelić

Nitko na moju odluku ne može i neće utjecati. Kalinićeva menadžera Sinišu Šošu nisam upoznao, u dogovoru s trenerom vratara Varvodićem odlučit ću tko će braniti, kaže trener Mišo Krstičević

Hajduk u subotu na Poljudu igra protiv Istra 1961, a uoči utakmice pojavila se neslužbena informacija da bi moglo doći do promjene na golu bijelih: umjesto standardnog Gorana Blaževiću priliku bi trebao dobiti mladi reprezentativac Lovre Kalinić:

- Kratko i jasno želim poručiti svima da je Hajduk ispred svih nas, tu prije svih mislim na Upravu, stručni stožer i igrače. Svojim pristupom svakom treningu od početka sezone Kalinić je zaslužio da mu se pruži prilika da brani. Kada su se igrale kup-utakmice treneri svih momčadi pružali su prilike rezervnim vratarima, ja to nisam činio. Iako nam se zbog ozljede Blažević kasnije priključio u Turskoj stavili smo ga braniti jer je postojala mogućnost da se proda. Ja gledam Hajduka kroz Kalinića, koji je trenutno najperspektivniji mladi vratar u Hrvatskoj i želim da ostane u klubu. Da bi ostao u Hajduka, mora dobiti priliku. Hoće li braniti odlučujem ja! Razgovarao sam s Blaževićem i Kalinićem, pojasnio im situaciju. U četvrtak su na treningu došli neki momci iz Torcide i tražili pojašnjenje te situacije, nisam bio nazočan jer samo bio u Zagrebu. Pomoćnik Šeparović sce im je pojasnio. Blažević je naš prvi vratar, ako se pak dogodi da bude branio Kalinić to će se dogoditi zato mu pružimo priliku. Blažević je prihvatio takvu mogućnost na kolegijalni način. Nitko na moju odluku ne može i neće utjecati. Kalinićeva menadžera Sinišu Šošu nisam upoznao, u dogovoru s trenerom vratara Varvodićem odlučit ću tko će braniti, kaže trener Mišo Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.