Kako se riješiti Diamantakosa, Eduoka, Kačaniklića, Dimitrova,...

Četvrtak, 30. lipnja 2022. 16:54 Napisao/la  SC
Diamantakos
Diamantakos

 

Hajduk je na dvotjednim pripremama u Austriji odigrao drugu prijateljsku utakmicu, protivnik je bio njemački drugoligaš HSV, nekadašnji europski velikan.

Susret je završio bez pobjednika (2:2).

Za bijele je debitirao stoper Toni Borevković, koji je odigrao prvih četrdesetpet minuta susreta, za sada je teško davati nekakvu procjenu.

U minuloj sezoni upravo su stoperi bili najveća rak-rana splitske momčadi, Katić, Elez, Simić i Ferro svojim kardinalnim pogreškama zakinuli su Hajduka za mnogo bodova.

U posljednjih 16 godina nikada bliže nisu bili osvajanju prvog mjesta.

Pripremne utakmice služe treneru Valdasu Dambrauskasu da izabere igrački kadar s kojim će vrlo brzo krenuti u borbu za trofeje i što duži boravak u Konferencijskoj ligi, cilj je plasman u jednu od skupina toga natjecanja.

Sudeći po utakmicama protiv prvaka rumunjskog Cluja (0:2) i HSV-a (2:2), Dambrauskas ne računa na Diamantakosa, Eduoka, Kačaniklića, dok je upitan daljnji ostanak Dimitrova.

Grčki napadač Diamantakos je odigrao posljednjih devet minuta protiv HSV-a, u ogledu s Clujom nije ga bilo u zapisniku.

Eduok je dobio posljednjih dvadesetak minuta u srazu sa HSV-om dok je ogled s Clujom odgledao sa tribina.

Kačaniklić nije dobio niti minute na dvije odigrane utakmice, bio je u zapisniku dvoboja s HSV–om.

Stoper Dimitrov na obje utakmice odigrao je po jedno poluvrijeme, njegov ostanak u bijelom dresu je pod velikim pitanjem.

Proljetni dio sezone odradio je na posudbi u redovima Cluja gdje je odigrao samo jednu utakmicu.

Problem je što spomenuti igrači imaju izdašne financijske ugovore koje teško mogu dobiti u nekom drugom klubu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.