Josip Radošević otputovao u Italiju, ugovor potpisuje u rimskom uredu predsjednika Napolija

Ponedjeljak, 28. siječnja 2013. 16:29 Napisao/la  Ivan Jelić

Hajduk će od Napolija dobiti 3,1 milijun eura, dok bi Radošević godišnje trebao zarađivati od 300 do 600 tisuća eura. Radošević u utorak mora obaviti liječnički pregled nakon čega slijedi potpisivanje ugovora

Josip Radošević u pratnji starijeg brata Antonija otputovao je u ponedjeljak poslije podne u Rim uoči potpisivanja petogodišnjeg ugovora s Napolijem. U zračnoj luci u Rimu dočekat će ga predstavnici kluba i odvesti će u Napulj gdje će braća prespavati.

U utorak će u Rimu u klinici Villa Stuart obaviti liječnički pregled i ako sve bude u redu, Radošević će u rimskom uredu predsjednika Napolija Aurelia de Laurentisa potpisati ugovor s Napolijem.

Inače, Radošević je gledao na televiziji nedjeljni dvoboj Parme i Napolija, koji je završio pobjedom Napolija rezultatom 2:1. Parma je željela dovesti Radoševića u svoje redove, međutim, on je prihvatio ponudu kluba iz Napulja.

- Idem korak po korak. Čekam me liječnički pregled, ako sve prođe u redu, a nema razloga da tako ne bude, potpisat ću ugovor s Napolijem. U ovom trenutku nemam ništa potpisano! Ako se transfer realizira, volio bih da Hajduku barem donekle pripomognem rješavanju teške financijske situacije, kazao je pri ulaska u zrakoplov za Rim Josip Radošević.

Hajduk će od Napolija dobiti 3,1 milijun eura, dok bi Radošević godišnje trebao zarađivati od 300 do 600 tisuća eura.

Fotogalerija: Ivana Ivanović/Pixsell

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.