Josip Radošević do nedjelje mora riješiti status, Inter novi klub na popisu zainteresiranih

Subota, 19. siječnja 2013. 14:39 Napisao/la  Ivan Jelić

Procurila je neslužbena informacija da je Inter iz Milana iskazao zanimanje za dovođenje Hajdukova reprezentativca

Josip Radošević ostao je u Splitu u nadi da će riješiti odlazak u inozemstvo, točnije u Italiju. Odbio je prihvatiti ponudu Parme unatoč što je Hajduk pristao na obeštećenje od 3,3 milijuna eura, Radošević želi karijeru nastaviti u Napoliju.

Čelnici momčadi iz Napulja nude 2,5 milijuna eura, taj iznos ne zadovoljava vodeće ljude kluba s Poljuda. Radošević je dogovorio svoje uvjete u slučaju da postane igrač trenutno trećoplasirane momčadi Serie A.

I dok čelnici bijelih pokušavaju pronaći rješenje koje bi zadovoljilo sve tri strane, procurila je neslužbena informacija da je Inter iz Milana iskazao zanimanje za dovođenje Hajdukova reprezentativca. Inter nije poslao konkretnu ponudu već su se usmenim putem raspitivali o visini transfera.

Klub je Radoševiću dao rok do nedjelje navečer da riješi svoj status. Ako u tome ne uspije, Radošević će u ponedjeljak otputovati u Tursku i priključiti se suigračima na pripremama u Antalyji.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.