Josip Posavec prvi na listi krivaca, Goran Blažević vjerojatno brani protiv Osijeka

Četvrtak, 07. studenog 2019. 16:25 Napisao/la  Toni Bilić

Navodno bi se u prvu momčad trebao vratiti mladi vratar Marin Ljubić na čijem povratku iz druge momčadi inzistira trener Damir Burić

Josip Posavec
Josip Posavec Foto: Lario Tus

 

U nedjelju na poljudskoj ljepotici od 15 sati igraju drugoplasirani Hajduk i trećeplasirani Osijek, utakmica je podjednako važna za obje momčadi.

U ovom trenutku Splićani imaju četri boda viška u odnosu na Osiječane.

Dva uzastopna poraza od Gorice u Velikoj Gorici, prvo u šesnaestini finala Kupa, potom u prvenstvu, uzdrmali su poljudsko zdanje.

Navijači su tražili odlazak trenera Damira Burića, no isti je dobio podršku predsjednika kluba Marina Brbića.

Čini se da je takva odluka iznudila odlazak dopredsjednika Lukše Jakobušića, koji je nakon izjave Brbića da klub stoji uz trenera Brbića, obznanio na službenoj strani kluba da podnosi neopozivu ostavku.

Hajduku je nedjeljni sraz s Osijekom od izuzetne važnosti.

To je kvalifikacijska utakmica za trenera Burića, predsjednika Brbića, a ponajviše za sportskog direktora Sašu Bjelanovića, koji je u ljetnom periodu doveo niz igrača koji se nisu pokazali kao pojačanja.

Dva uzastopna poraza od Gorice navjerojatnije će prisiliti Burića na promjene u momčadi.

Prvi koji bi se trebao naći na listi "krivaca" je vratar Josip Posavec, koji je na objema utakmicama protiv Gorice bio krivac za primljene golove iz slobodnih udaraca.

Priliku bi trebao dobiti iskusni Goran Blažević, a navodno bi se u prvu momčad trebao vratiti mladi vratar Marin Ljubić na čijem povratku inzistira upravo Burić.

Svojim obranama protiv Gorice na Poljudu, Osijeka u gostima, te Dinama kod kuće, kada je proglašen najboljim igračem, Ljubić je potvrdio da je budućnost Hajduka.

Ljubić je prebačen u drugu momčad, jer se klubom nije dogovorio oko potpisivanja novog ugovora.

U narednih nekoliko dana taj bi se problem trebao riješiti na zadovoljstvo kluba i igrača.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.