Josef Zinnbauer ponuđen Hajduku, bivši trener HSV-a kandidat za trenera

Ponedjeljak, 30. ožujka 2015. 17:59 Napisao/la  Ivan Jelić

Zinnbauer nedavno dobio otkaz u HSV-u nakon poraza od Herthe,  supruga njemačkog stručnjaka rodom je iz Dalmacije 

Aktualni trener Hajduka Stanko Poklepović samo je privremeno rješenje nakon što je samo tri dana prije početka nastavka sezone klupu bijelih napustio Igor Tudor. Popularni Špaco rado se odazvao pozivu predsjednika kluba Marina Brbića i sportskog direktora Gorana Vučevića da preuzme vođenje momčadi, no ipak negdje u dnu duše priželjkuje dakako ako ostvari rezultatski uspjeh, a to je prije svega plasman u Europsku ligu, dok oni najoptimističniji vjeruju da Hajduk može osvojiti Kup Hrvatske. U polufinalu igraju dvije utakmice sa najbližim susjedom Splitom, dugi polufinalni par čine Dinamo - Rijeka .

Čelnici kluba već su krenuli u potragu za novim trenerom. Obavili su prije nekoliko dana u Zagrebu razgovor sa portugalskim stručnjakom Ricardom Monizom, koji je 2012. godine sa austrijskim Red Bull Salzburgom osvojio duplu krunu, pomoćnik mu je bio aktualni izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač.

Splićani nastavljaju posao ako pronalaženja novog trenera, ponuđen je bivši strateg bundesligaša HSV-a Josef Zinnbauer (44), koji je dobio otkaz nakon što je HSV u kolu prije reprezentativne pauze poražen kod kuće od Herte rezultatom 0:1. Kako smo neslužbeno saznali Zinnbauer je zainteresiran za dolazak na Poljud, supruga mu je rodom iz Dalmacije i dakako navija za Hajduk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.