Jens Gustafsson uživao u atmosferi, a trebao bi biti zabrinut igrom svoje momčadi

Srijeda, 22. rujna 2021. 12:37 Napisao/la  Toni Bilić
Jens Gustafsson
Jens Gustafsson Foto: HNK Hajduk

Kada su u pitanju kup-utakmice najvažnije je proći u daljnje natjecanje.

Hajduk je to i ostvario, u dvoboju šesnaestine finala pobijedio je u Biogradu na Moru trećeligaša Primorca rezultatom 2:1.

Takve utakmice u pravilu znaju biti neizvjesne, bez obzira tko je na drugoj strani travnjaka, a bilo je tako i ovoga puta jer su domaćini poveli odmah na otvaranuu susreta.

Krovinović je u samoj završnici prvog dijela pogodio za poravnanje, Ljubičić bijelima donio pobjedu i prolaz.

Jens Gustafsson ispremiješao je momčad, priliku su dobili neki igrači koji su u dosadašnjem dijelu sezone igrali vrlo malo ili nisu igrali uopće.

Na klupi za pričuve švedski stručnjak ostavio je Livaju i Sahitija, dvojicu ponajboljih igrača.

Splićani su pomalo podcjenjivački ušli u dvoboj, vjerojanto su mislili da će pobjeda doći sama po sebi.

Kada je nakon prvog dijela Gustafsson uvidio da će imati problema u ostvarivanju cilja, na teren je od prve minute u nastavku poslao Livaju i Sahitija.

Netko će komentirati da su bijeli u prvom dijelu igrali slabo jer su igrali s pričuvama, ali to nije istina, Dimitrov, Diamantakos, Atanasov, Kačaniklić su dovedeni da osnaže igrački kadar i do sada ni na koji način nisu opravdali ulaganja.

Trener Gustaffson je nakon utakmice izjavio da je uživao u atmosferi, ali možda  bi ipak trebao biti zabrinuti igrom momčadi, jer njegov rukopis još uvijek se ne prepoznaje.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.