Jens Gustafsson: Sada je sve perfektno posloženo!

Petak, 24. rujna 2021. 14:34 Napisao/la  SC
Jens Gustafsson
Jens Gustafsson Foto: HNK Hajduk

Trener Jens Gustafsson najavio je utakmicu Hajduka i Lokomotive:

- Prva utakmica protiv Lokomotive bila je teška. Većina vas se najviše sjeća one šanse Ljubičića za pobjedu u samoj završnici. Lokomotiva je snažna momčad. Sada su u nešto slabijem periodu, ali dobro se brane, napadaju, imaju jako dobrog trenera. Očekujem neugodnu utakmicu. Imali smo dovoljno vremena za pripremu od susreta protiv Istre. Naravno, imali smo i kup susret u međuvremenu, ali smo svejedno imali dovoljno vremena da se spremimo. Naš cilj je da budemo u dobroj poziciji u prosincu, a onda ćemo imati dobru startnu poziciju za proljeće. Imamo dobru ravnotežu mladih, iskusnih igrača kao i onih srednje dobi koji već imaju određeno iskustvo. Sve to nam daje mogućnost da budemo na pravoj razini. Uz to možemo bolje razvijati mlade, oni tako bolje mogu vidjeti i razumjeti što im treba za napredak. Sada je sve perfektno posloženo, kaže Gustafsson.

Nema Krovinovića, a Vuković je propustio trening.

- Posavec, Eduok i Krovinović sigurno neće nastupiti. Lovrencsics će vjerojatno spreman za Osijek. Vuković se jučer nije dobro osjećao, ali danas bi trebao biti na treningu. To je to koliko zasad mogu reći o kadru.

Hoće li Subašić i Melnjak biti u kadru za nedjelju?

- Prerano je još za reći. Vidjet ćemo kako se osjećaju, odradili su prvi trening.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.