Jens Andersson prihvatio uvjete i postaje novi sportski direktor Hajduka

Petak, 07. lipnja 2013. 20:06 Napisao/la  Ivan Jelić

Istina, blizu smo konačnog dogovora, ali dok se ugovor ne potpiše  Hajduk je i dalje bez sportskog direktora, kaže predsjednik Hajduka Marin Brbić

 

Jens Andersson, bivši sportski direktor švedskog prvoligaša AIK-a,  u petak se javio predsjedniku Hajduka Marinu Brbić i priopćio mu da prihvaća ponuđene uvjete za mjesto sportskog direktora bijelih.

 

Naime, činilo se u jednom trenutku da neće biti ništa od izbora Anderssona za prvog čovjeka struke Hajduka, jer je on postavio uvjete koji nisu bili prihvatljivi za klub s Poljuda. Nakon nekoliko dana razmišljanja, Andersson je odlučio prihvatiti izazov uloge sportskog direktora. U narednih nekoliko dana trebao bi doći u Split i potpisati ugovor. Imat će mjesečnu plaću od 6000 eura uz bonuse na koje ima pravo kao prvi čovjek struke bijelih.

 

Predsjednik Brbić nije želio potvrditi vijest, samo je kratko dometnuo :

 

- Ugovor s Anderssonom još nije potpisan. Istina, blizu smo konačnog dogovora, ali dok se ugovor ne potpiše  Hajduk je i dalje bez sportskog direktora, kaže Brbić.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.