Predsjednik Hajduka iskočio iz šešira kao novi mađioničarski trik Nadzornog odbora

Četvrtak, 05. srpnja 2018. 15:23 Napisao/la  Ivan Jelić

Voditi farmaceutsku tvrtku i nogometni klub slično je kao nebo i zemlja za čovjeka koji je proteklih 18 godina utakmice Hajduka uživo mogao gledati jedino na Kantridi

Jasmin Huljaj i Slaven Marasović
Jasmin Huljaj i Slaven Marasović Foto: www.hnkhajduk

 

Hajduk je nakon više od dva mjeseca i desetak dana dobio novog predsjednika u liku Jasmina Huljaja, koji je posljednjih 18 godina živio u Rijeci i radio u farmaceutskoj tvrtki Jadran Galenski laboratorij

Veliko je to iznenađenje za sve navijače Hajduka.

Jedina Huljajeva referenca je što je rođen u Splitu i što je kao dijete igrao u kadetima sestrinog kluba Lavčević, potom je prešao u niže uzrasne kategorije bijelih na novoigrađenom stadionu na Poljudu.

Na presici na kojoj je predstavljen novi predsjednik kluba, predsjednik Nadzornog odbra Slaven Marasović obznanio je da je između 103 kandidata izbor pao na Jasmina Huljaja kojega je Nadzorni odbor jednoglasno odabrao.

Od 103 kandidata putem javnog natječaja javio se 23 kandidata, 80 kandidata javilo se posredstvom Head Hunting agencije.

Od 23 kandidata koji su se prijavili na javni natječaj nakon razgovora ostalo je 6 kandidata, potom su u uži krug ušla trojica.

Od 80 kandidata iz Head Hunting agencije nakon prvog kruga ostalo je 30 kandidata, u uži izbor ih je ušlo 9.

Zajedno je u uži izbor ušlo 12 kandidata.

Izbor je prvo sužen na 8, te na kraju na 4 kandidata da bi u konačnici izbor pao na Jasmina Huljaja.

Nakon što je izabran Huljaj bilo bi zanimljivo saznati biografije ostalih 102 kandidata.

Mora da je bilo svakakvih kandidata ako je izabran predsjednik koji nema člansku iskaznicu Hajduka i koji je proteklih 18 godina utakmice Hajduka uživo mogao gledati na Kantridi.

Voditi farmaceutsku tvrtku i nogometni klub slično je kao nebo i zemlja.

Huljaj tvrdi da nije izabran da bude produžena ruka udruge Naš Hajduk i Torcide, tvrdi da je samosvojnost njegova najveća vrlina, kaže da nije ničiji igrač!

Novi predsjednik iskočio je iz šešira kao novi mađioničarski trik Nadzornog odbora Hajduka u jednoj od svojih točaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.