Jadranski derbi: Edoardo Reja još uvijek nije pristao voditi Hajduk na Kantridi

Četvrtak, 12. veljače 2015. 10:19 Napisao/la  Ivan Jelić

Reja traži čvrsta jamstva da će Hajduk ispoštovati dogovoreno, iskusni trener ne želi da se njegov povratak na splitsku klupu pretvori u avanturu

Edoardo Reja i Hajduk u ponedjeljak je obznaniti hoće li talijanski stručnjak voditi momčad Hajduka u Jadranskom derbiju, koji se u srijedu igra na Kantridi. Reja je u srijedu gledao Rijeku u utakmici protiv Lokomotive, što znači da se priprema za sljedećeg protivnika Hajduka. Problem je što Reja traži čvrsta jamstva da će Hajduk ispoštovati dogovoreno, iskusni trener ne želi da se njegov povratak na splitsku klupu pretvori u avanturu. Reja je nedavno odbio ponudu Parme zbog istoga razloga, posljednjeplasirani klub Serie A grca u financijskim problemima.

Hajduk je u srijedu u Kupu eliminirao Vinogradar, četvrtligaš nije bio ozbiljna prepreka momčadi Harija Vukasa. Što se igrača tiče, njihov je stav jedinstven u tome da bi Vukas bio najbolji nasljednik Igora Tudora. Vukas je stekao početno iskustvo, kao asistent samostalno je vodio momčad u šest utakmica koliko je Tudor bio kažnjen.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.