IVO BALDASAR KAŽE

Nisam zadovoljan stanjem u Hajduku

Četvrtak, 06. veljače 2014. 15:00 Napisao/la  I. J.

Već sam kazao da sam razočaran odnosom HNS-a prema Gradu Splitu, kaže Baldasar

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar na uobičajenom brifingu svakoga četvrtka s novinarima prokomentirao je stanje u Hajduku:

 

- Nisam zadovoljan stanjem u Hajduka, kako na sportskom, tako i na financijskom polju. Vjerujem da i navijači nisu zadovoljni rezultatima, no zbog  teške financijske situacije ne mogu se možda niti  očekivati uspjesi. Upravi se ne može osporiti trud i transparentnost u radu, vidi se da klub ima glavu i rep, kazao je Baldasar .

 

Imali kakvih pomaka na relaciji Grad Split – HNS u vezi kandidature za Europsko prvenstvo 2020. godine :

 

- Dobili smo odgovor na naš dopis  u kojem su nas iz HNS-a izvijestili da je mogući sastanak s predsjednikom Davorom Šukerom iza 23.veljače, jer se on nalazi na službenom putu. Već sam kazao da sam razočaran odnosom HNS-a prema Gradu Splitu, ovo produljivanje roka je očigledna namjera da nas stave pred gotov čin, zaključio je Baldasar.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.