Ivo Baldasar, gradonačelnik Splita: Davor Šuker mora otići, njegove izjave neću komentirati

Petak, 19. prosinca 2014. 18:12 Napisao/la  SC

Grad Split će ih kao većinski vlasnik podržati da se Hajduk na legalni način bori protiv ovakvih odluka, rekao je Baldasar

 

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar oglasio povodom neodržanog sastanka između HNS-a, čelnika Hajduka i predstavnika Grada Splita u ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta.

- Odbijanje predsjednika HNS-a Davora Šukera da dođe na sastanak u ministarstvo jer navodno ne želi razgovarati sa pročelnicima zaista sve govori o njemu. Predstavnici grada Splita su pročelnik i savjetnik za sport, inače obojica istaknuti sportaši. Ako je sastanak, onda se barem treba poštovati da se radi o kolegi sportašu. Šukerove izjave uopće ne bih komentirao. Dodao bih da netko tko je na takvom mjestu i ogluši se na cijelo događanje oko neodigranog susreta, koji se ne javlja na pozive, ne komentira niti reagira, govori dovoljno sam o sebi. Moj stav je da Davor Šuker mora otići, jer ignorira situaciju iako je plaćen za taj posao, a i za njega se kandidirao, kazao je Baldasar.

Baldasar je komentirao kaznu Hajduku i članovima NO-a, koji su godinu dana suspendirani.

- To više ne razumijem. Razgovarat ću sa rukovodstvom Hajduka i Nadzornim odborom, pa ćemo vidjeti što možemo napraviti. Hajduk se zna brinuti o sebi, pa će se pobrinuti i u pravnom smislu da uloži žalbe. Grad Split će ih kao većinski vlasnik podržati da se na legalni način bore protiv takvih odluka, rekao je Baldasar.


- Sada se zaista mi u Hajduku osjećamo kao da je za sve što se događa u našem nogometu krivac samo Hajduk. Očito je kako HNS radi što želi i kada to želi. Ovo je njihov veliki autogol. Očito živimo u dva različita svijeta, ali problem je što oni sebe vide na krovu, a svi mi ostali smo ispod njih. Mi samo želimo jednaki tretman za sve klubove. Sada ćemo nastaviti s poslom kao i do sada samo ponosno, rekla je Olga Ramljak, predsjednica NO-a.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.