Ivo Baldasar: Bio bih licemjeran kada bih žalio zbog Anderssonova odlaska

Nedjelja, 06. listopada 2013. 13:47 Napisao/la  I. J.

Nisam nikakav pritisak vršio što se tiče Anderssonova odlaska, kaže gradonačelnik Baldasar

Gradonačelnik Splita Ivo Baldasar nije se previše iznenadio odlukom sada već bivšeg sportskog direktora, Šveđanina Jensa Anderssona, da napusti Poljud nakon samo četiri mjeseca rada.

- Nisam nikakav pritisak vršio što se tiče Anderssonova odlaska. Istina je da sam ga spomenuo, kada je završio ljetni prijelazni rok tijekom kojega Hajduk nije prodao niti jednog igrača, pa nije uprihodio nikakav novac. Nakon toga ni sa njim, niti s članovima Nadzornog odbora, ni s predsjednikom Brbićem nisam razgovarao o njegovom statusu, kaže Baldasar.

Andersson je imao plaću od 6.200 eura plus bonus u iznosu od 3 posto za svaki transfer bilo da se radi o prodaji ili kupovini igrača:

- Bio bih licemjeran kada bi žalio zbog njegova odlaska, prvenstveno zbog njegovih mjesečnih primanja, govori Baldasar.

U srijedu 9.listopada zakazana je sjednica Gradskog vijeća, koja će biti posvećena stanju u Hajduku:

- Bit će dobro čuti kako razmišljaju vijećnici kada je u pitanju stanje u Hajduka. Prihvatio sam zamolbu udruge Naš Hajduk da se nastavi njihovim modelom vođenja kluba iako ostajem i dalje pri svom osobnom mišljenju da je prodaja Hajduka jedini način da se klub spasi, zaključio je Baldasar.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.