Ivica Balić ispričao se za incident, NO odlučio 1. rujna raspisati natječaj za predsjednika

Petak, 28. kolovoza 2015. 12:53 Napisao/la  Ivan Jelić

Moram naglasiti da nisam bacio mobitel prema treneru Buriću niti mi je bila namjera bilo koga gađati. Trener je taj koji odlučuje tko će igrati, to je njegova odluka. Moja reakcija je bila nepromišljena, kaže otac Andrije Balića

Ivica Balić, otac Hajdukova prvotmica Andrije, ispričao se za nedolično ponašanje tijekom utakmice između Hajduka i Slovana. Nakon što je trener Damir Burić zamijenio Andriju već u 33. minuti, otac Ivica na trbinama je izazvao incident, vrijeđao je i gađao trenera mobitelom.

- Jako mi je žao zbog moje reakcije na utakmici protiv Slovana, a jedino što mogu napraviti u ovom trenutku je ispričati se svima. Da mogu sad bi išao po gradu od čovjeka do čovjeka i svima bih kazao - oprostite, pogriješio sam. Žao mi je i ispričavam se Hajduku, treneru Buriću, Andriji i njegovim suigračima, navijačima, svima koji su bili sinoć na Poljudu. Krivo mi je zbog toga što se dogodilo. Nisam cijelu noć mogao spavati. Bio sam ljutit, nervozan, zbog rezultata i svega, a onda se dogodilo to što se dogodilo kad je Andrija izašao iz igre. Reagirao sam nepromišljeno, pod stresom. Moram naglasiti da nisam bacio mobitel prema treneru Buriću niti mi je bila namjera bilo koga gađati. Trener je taj koji odlučuje tko će igrati, to je njegova odluka. Moja reakcija je bila nepromišljena. Tek mi je kasnije došlo u glavu što se sve moglo dogoditi i kakve je posljedice ovaj moj nepromišljeni potez mogao izazvati. Jednostavno sam u trenutku pukao. Mogao se dogoditi nešto zbog čega bih cijeli život ispaštao i ja i Hajduk i moje dijete. Žao mi je zbog svega. Još jednom se svima ispričavam, glasi Balićeva isprika.

Nakon sastanka Nadzornog odbora HNK Hajduk odlučeno je da će natječaj za izbor novog predsjednika Uprave HNK Hajduk biti objavljen 1. rujna 2015. na službenim klupskim stranicama hajduk.hr.
Natječajem će biti definirani svi uvjeti za izbor novog predsjednika Uprave HNK Hajduk.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.