Ivan Vuković: Gledao sam potop Rijeke u Maksimiru, derbi u Splitu sigurno će biti kvalitetan

Ponedjeljak, 18. veljače 2013. 16:41 Napisao/la  Ivan Jelić

Nakon što su Milović i Jonjić u nedjelju podvrgnuti kirurškom zahvatu, uoči utakmice protiv Dinama trener Hajduka Mišo Krstičević mora pronaći nove stopere

Ivan Vuković Giga bio je strijelac drugog gola u pobjedi Hajduka nad Slaven Belupom u Koprivnici, a asistirao je Jonjiću kod prvog gola Splićana. Uoči nedjeljnog derbija protiv Dinama, koji se igra na Poljudu (18), Vuković je optimistički raspoložen:

- Protiv Belupa smo odigrali najbolju utakmicu u sezoni, od prve smo visoko napali domaćine, nismo im dozvolili da diktiraju tempo. Gledao sam potop Rijeke u Maksimiru. Odigrao je Dinamo odličnu utakmicu, sigurno će nedjeljni derbi donijeti kvalitetan nogomet. Naša je velika prednost što Dinamo ne zna igrati pred 30-tak tisuća navijača. Vjerujem da uz podršku Torcide i svih navijača možemo osvojiti sva tri boda. Trebamo ih odmah visoko napasti, kaže Vuković.

Stoperi bijelih Milović i Jonjić nastradali su u utakmici sa Slaven Belupom, obojica su zadobili frakturu jagodične kosti lica. U nedjelju su u bolnici u Dubravi operirani, prema prvim procjenama izvan stroja će biti 6-7 tjedana. Za derbi protiv Dinama stoperske pozicije najveći su problem treneru Mišu Krstičeviću. Trenirati je počeo Milić, koji se ozlijedio na pripremama u Turskoj, i najvjerojatnije će biti u početnoj momčadi, dok bi na mjestu drugog stopera trebao zaigrati Lima.

Zbog velikog interesa navijača derbi sa Dinamom čelnici Hajduka odlučili su već u utorak početi sa prodajom ulaznica. U utorak od 8 sati bit će otvorene blagajne, cijene ulaznica su:

Zapadna tribina (D, G) 120 kuna

Zapadna tribina (C, E, F) 100 kuna

Istočna tribina (P, R) 100 kuna

Istočna tribina (N, O, S, T) 80 kuna

Sjeverna i Južna tribina 60 kuna

Loža B 250 kuna

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.