Ivan Kos traži trenera Hajduka, Mehmed Baždarević osvanuo na listi kandidata

Utorak, 24. svibnja 2016. 09:11 Napisao/la  Ivan Jelić

Među imenima kojima se spekulira su Blaž Slišković, Branko Karačić, Zoran Vulić, Nenad Bjelica...


Aktualni trener Hajduka Damir Burić sastao se s novim predsjednikom kluba Ivanom Kosom. Poslije sastanka Burić je kazao kako je sastanak bio korektan, da je predsjednika upoznao sa stanjem u igračkom kadru i iznio  svoju viziju kluba kada je u pitanju stručni segment.

Nakon sastanka procurila je neslužbena informacija da Burić nije u prvom planu prvog čovjeka bijelih, navodno je Kos već krenuo u potrazi za novim trenerom.

Među imenima kojima se spekulira su Blaž Slišković, Branko Karačić, Zoran Vulić, Nenad Bjelica...

Pojavila se informacija koja nema službenu potvrdu da je Hajduku ponuđen Mehmed Baždarević, aktualni izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine. U  dosadašnjoj trenersko karijeri Baždarević je bio trener francuskog drugoligaša FC Istresa, u Tunisu je vodio momčad Etoile, u Kataru Al- Wakrah.

U sezoni 2007/08 u prvu francusku ligu uveo je momčad Grenoblea. Bio je 2011. godine trener Sochauxa, da bi  2014. godine bio izabran za izbornika reprezentacije BiH-a.

Na probu u Hajduk stigao je 19-godišnji lijevi bek, Makedonac Bogdan Velinovski, koji je prošlu sezonu odigrao u redovima slovensko Rudara iz Velenja. Ostat će na Poljudu desetak dana i trenirati s Hajdukom II.

 Splićani se žele riješiti Hrvoja Milića, koji je najveće razočarenje minule sezone. Očekivalo se da bivši reprezentativac na poziciji lijevog boka bude jedan od stožernih igrača što se nije dogodilo.

Jedan od razloga zbog kojih se klub želi riješiti Milića je činjenica da je on najbolje plaćeni igrač s godišnjom zaradom od 180.000  eura.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.