Ivan Katalinić: Hajduku neće biti lako igrati protiv Villareala nakon poraza u Maksimiru

Utorak, 16. kolovoza 2022. 10:43 Napisao/la  Toni Bilić
Ivan Katalinić
Ivan Katalinić

Iako već godinama ne dolazi u svečanu ložu poljudske ljepotice Ivan Katalinić prati što se događa u njegovom klubu.

- Valdas Dambrauskas je već prije utakmice odlučio da će u 60.minuti zamjeniti tri igrača. Možda bi to bila dobra odluka  da u tom trenutku Hajduk nije vodio 1:0. Nakon trostruke zamjene domaći su u dvije minute zabili dva gola. Od četri gola modrih, tri su zabili njihovi vezni igrači, Baturina, Ademi i Gojak. Hajdukov vezni red nije postojao na utakmici. Treba biti iskren i objektivan Dinamo je bio bolji, opasniji, konkretniji od prve minute, samo zahvaljujući obranama Lovre Kalinića bili smo u igri. Euro-gol Atanasova na kraju prvog dijela donio je „lažnu“ nadu. Ne smije se dogoditi da u drugom poluvremenu primimo četiri gola.

Hajduk u četvrtak u Španjolskoj igra prvu utakmicu play-offa protiv Villarreala.

- Sigurno neće biti lako igrati nakon uvjerljivog poraza od Dinama, ne dvojim da je poraz ostavio traga na igračima, ali i na treneru Dambrauskasu. Kako se suprostaviti? Postaviti se u čvrstom, duplom bloku, pokušati nešto učiniti iz kontre i polukontre. Villarreal je apsolutni favorit i tu treba možda tražiti šansu za prolaz.  Igračima je ovo najlakša utakmica, nemaju što izgubiti, a mogu puno dobiti.

Dotakao se  Katalinić i početka nove sezone.

- Dinamo i Hajduk će se boriti za titulu, samo što modri imaju kvalitetniji i duži igrački roster. Rijeka je dovela novog trenera, promijenili su igrački kadar. Nisu dobro startali, bojim se da će voditi tešku borbu za jedno od mjesta koje vode u Konferencijsku ligu. Osijek je u velikim problemima, Bjelica je dobio povjerenje čelnika kluba, samo do kada? Ostali klubovi bit će samo sudionici natjecanja. Tek je početak i teško je davati neke objektivne procjene, zaključio je Katalinić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.