IVAN BEBEK ODGODIO DERBI

Hajduk - Dinamo igra se u srijedu od 19 sati

Nedjelja, 24. veljače 2013. 18:19 Napisao/la  I. J.

Odgoda najveći problem predstavlja navijačima, koji su unatoč lošem vremenu došli na Poljud iz svih dijelova Dalmacije

Derbi 21. kola između Hajduka i Dinama odgođen je zbog natopljena travnjaka,  glavni sudac Ivan Bebek zajedno s delegatom Jurom Zečevićem donio je odluku o odgodi nakon procjene da teren nije pogodan za igru.

- Na sredini terena uvjeti za igru su bili prihvatljivii, međutim uz rubove nije se moglo igrati normalno. Nisam htio preuzeti odgovorost da se netko ozlijedi po ovakvom terenu, kazao je Bebek.

- Što se nas tiče, mi smo spremni igrati kada god se odluči, rekao je Zoran Mamić i time otklonio spekuacije domaćina da je Dinamu odgovarala odgoda,

Odgoda najveći problem predstavlja navijačima, koji su unatoč lošem vremenu došli na Poljud iz svih dijelova Dalmacije. Povrh njih na utakmicu je stigla i skupina  BBB-a. Utakmica je trebala biti odgođena za 24 sata, ali je ponedjeljak otpao zbog policije koja u 24 sata nije mogla adekvatno pripremiti osiguranje utakmice.

 

Utakmica će se igrati u srijedu od 19 sati.

Fotogalerija: Pixsell

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.