Hajduk na Viškovu: Ištuk je otišao u ponedjeljak, Balakov bi mogao otići u srijedu

Ponedjeljak, 19. ožujka 2012. 18:28 Napisao/la  SC

Sada je splitski problem postao Slaven Belupo, koji se primaknuo na tri boda i čeka prvi Hajdukov kiks

Nogometaši Hajduka u opatijskom hotelu Adriatic čekaju utakmicu priotiv Rijeke u srijedu. Trener Krasimir Balakov doveo je momčad iz Zagreba, gdje je Hajduk poražen (1:2) od Dinama u utakmici koja je odigrana na prilično visokom nivou za hrvatske uvjete. Poraz od Dinama nikome u hrvatskoj ligi nije razlog za nerviranje, pa ni Hajduku. Sada je splitski problem postao Slaven Belupo, koji se primaknuo na tri boda i čeka prvi Hajdukov kiks.

{jb_blackbox-right}Caktaš i Jozinović
Hajduk će protiv Rijeke igrati u nešto drugačijem sastavu nego protiv Dinama. Umjesto bolesnog Gabrića protiv Rijeke bi trebao igrati Caktaš, a umjesto Lime donedavno otpisani Jozinović.{/jb_blackbox-right}

Utakmice Hajduka i Rijeke uvijek su obilovale nabojem bez obzira na objektivne mogućnosti. Uoči utakmice u srijedu, obje momčadi treniraju pod pritiskom. Nogometaši Hajduka u ponedjeljak su trenirali na Viškovu, gdje se pripremaju za pobjedu u Jadranskom derbiju. Ako Rijeka pobjedi Hajduka ovaj bi tjedan mogao ostati zapamćen po tome što je Ištuk otišao u ponedjeljak, a Balakov u srijedu. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.