Incident u Splitu: Policija privela trojicu navijača nakon utakmice kadeta Hajduka i Dinama

Srijeda, 26. studenog 2014. 20:25 Napisao/la  SC

Dinamo službeno zahvalio Hajduku na gostoprimstvu, Hajduk optužio trenera Dinama za provokaciju

Na službenoj stranici Dinamo se zahvalio na gostoprimstvu Hajduku i "načinu na koji su primili našu delegaciju na danas odigranim utakmicama mlađih kategorija". U zahvali stoji da se "Dinamo želi zahvaliti i splitskoj policiji na besprijekornoj organizaciji susreta. Od dolaska u Split pa do povratka kući Modri su se osjećali izuzetno ugodno i na tome se zahvaljujemo našim sportskim rivalima iz Splita. Nažalost, na kraju utakmice umalo je došlo do incidenta koji osuđujemo jer smatramo kako slavlje djece nakon pobjede na nogometnom terenu ne može i ne smije biti razlog za nasilje nad njima. Unatoč tome, sigurni smo kako to neće pokvariti ukupni dojam i lijepe uspomene koje naša delegacija nosi iz Splita", pišu iz Dinama.

Nakon utakmice kadeta Hajduka i Dinama mladi igrači Dinama već su krenuli prema svlačionici kada im je trener Jozo Bandić naredio da se vrate na travnjak, krenu prema publici i pjesmom proslave pobjedu. Navijači su to shvatili kao očitu provokaciju, neki su ušli na travnjak, ali je policija brzo reagirala pa je sve ostalo na verbalnom sukobu. Policija je privela trojicu navijača, kojima se očito nije svidjela pjesma dječaka u modrim dresovima: Ja volim Dinamo!.

Naravno da su iz Hajduka za sve okrivili trenera Dinama. Inače, pioniri Hajduka pobijedili su 1:0, dok su kadeti Dinama slavili rezultatom 4:2.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.