IGOR TUDOR Varaždin je igrao ravnopravnu utakmicu s Rijekom

Ponedjeljak, 15. lipnja 2020. 16:43 Napisao/la  Toni Bilić

Ne smijemo se opustiti, igrat će tri-četiri nova igrača. Igrat će Vušković, Eduok, Čolina i Neja od početka. Znam da je to vama bitno, najavio je trener Hajduka

Igor Tudor
Igor Tudor

Hajduk u srijedu igra protiv Varaždina, koji je osvojio bod protiv Rijeke u utakmici bez golova:

- Bili su jako dobri protiv Rijeke. Bili su čvrsti, opasni. Teklić je bio dobar sa svojom kvalitetom na poziciji desetke, tu je i dobar napadač (Obregon, op.a.). Nama su tri boda prevažna. Nastojat ćemo biti opasniji nego u prethodnoj utakmici. Želimo ovaj ciklus zaključiti s tri pobjede. Mislim da su igrači svjesni da mi protiv Intera i Istre nismo bili na razini na kojoj možemo biti. Ne smijemo se opustiti, igrat će tri-četiri nova igrača. Igrat će Vušković, Eduok, Čolina i Neja od početka. Znam da je to vama bitno, najavio je utakmicu trener Igor Tudor.

Hajduk, Rijeka, Lokomotiva i Osijek bore se za drugo mjesto:

 - Malo sam gledao utakmice, variraju svi. Osijek je bio baš dobar protiv Lokomotive, a nisu bili najbolji protiv Belupa. Varaždin je igrao ravnopravnu utakmicu s Rijekom. Lokomotiva i Dinamo je uvijek posebna vrsta utakmice. Vidi se koliko Dinamu nedostaje u obrani Theophile. Ne vidim da itko briljira i igra fantastičan nogomet. Sigurno je pauza utjecala. Baš će biti zanimljiva borba za drugo mjesto i borba za ostanak. Idemo se poboljšati, to je naš cilj, zaključuje Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.