Igor Tudor uoči H. dragovoljca: To su utakmice na kojima se osvajaju prvenstva!

Subota, 03. kolovoza 2013. 18:14 Napisao/la  Ivan Jelić

Uvijek postoji opasnost da dođe do opuštanja, posebice kada ste favorit i igrate utakmicu koju trebate dobiti, kaže Tudor

Nakon što su u četvrtak navečer izgubili na Poljudu od gruzijskog predstavnika Dila Gori u prvoj utakmici 3. pretkola Europske, nogometaši Hajduka na svom travnjaku u nedjelju ugošćuju povratnika u elitno društvo Hrvatski dragovoljac. Trener Igor Tudor neće moći računati na ozlijeđene Anđelkovića i Kouassija :

 

- Kazao sam igračima na sastanku poslije poraza od Dila Gori da imamo itekakve šanse u uzvratu za prolaz u daljnje natjecanje. Nakon toga sam zatvorio  priču o gruzijskoj momčadi, okrenuli smo se Hrvatskom dragovoljcu. Uvijek postoji opasnost da dođe do opuštanja, posebice kada ste favorit i igrate utakmicu koju trebate dobiti. To su  utakmice na kojima se osvajaju prvenstva! Moja zadaća je da igrači uđu na pravi način u utakmicu, da sada nisam imao problema oko angažmana, vjerujem da neću imati niti protiv Dragovoljca, kaže Tudor.

 

Iz Sigeta najavljuju da na Poljud dolaze po pobjedu?

 

- To je fantastično! Sigurno imaju razloga da takvo nešto izjavljuju što je najbolja pozivnica da naši navijači u što većem broju dođu na Poljud. Mi igramo uvijek  na pobjedu, ako i oni budu isto tako igrali, tada su to preduvjeti za  nogometni spektakl. Pogledao sam neke njihove kazete, to je ekipa koja može itekako zaprijetiti prema naprijed, na svakoj utakmici su stvorili 3,4 izgledne prilike, zaključuje Tudor

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.