Igor Tudor uoči Slaven Belupa: Kada uprava promijeni tri trenera, to je znak da treba promijeniti upravu

Subota, 01. ožujka 2014. 11:45 Napisao/la  SC

- O Elvisu Scoriji imam pozitivno mišljenje, on je nogometni znalac i ne sumnjam da će spremiti momčad, rekao je trener Hajduka

Nogometaše Hajduka u nedjelju očekuje ogled protiv Slaven Belupa od 17 sati. Splićani dočekuju sastav iz Koprivnice na čijem je čelu sada Elvis Scoria koji je zamijenio Mladena Frančića.

- Idemo po pobjedu. Novi trener će pokušati mobilizirati momčad, ali na kraju sve ovisi o nama. Želim da od početka diktiramo tempo. Rad na treningu i stanje duha igrača ulijevajun mi sigurnost pred ovu utakmicu. Mislim da smo i sazreli zajedno kroz ovu godinu dana., rekao je Igor Tudor na konferenciji za novinare.

- O Elvisu Scoriji imam pozitivno mišljenje, on je nogometni znalac i ne sumnjam da će spremiti momčad. S druge strane kada uprava jednog kluba promijeni tri trenera, onda je to znak da treba mijenjati upravu. U Hrvatskoj je to postalo normalno, smjena trenera je alibi. S druge strane smjena trenera donese pozitivan šok, ustvrdio je trener Hajduka.

- Drago mi je da će Bencun biti na klupi, a i Basha se oporavio. Imamo sve više rješenja u napadu, i Mijo Caktaš je na putu oporavka. Kada je vratar Kalinić u pitanju čekamo zeleno svijetlo liječničke službe.


 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.