Igor Tudor, trenera Hajduka: Nakon utakmice protiv Istre 1961 reći ću što mislim o Elviru Malokuu

Petak, 12. prosinca 2014. 14:58 Napisao/la  Ivan Jelić

 Niti jedan pojedinac ne zaslužuje veću pažnju od momčadi, koja je iznad svih i to svakom igraču koji nosi bijeli dres mora biti jasno, kaže Tudor


Igor Tudor oglasio se povbodom najave da će mladi reprezentativac Elvir Maloku napustiti Hajduk, jer je nezadovoljan statusom:

- Imam svoj stav o tome, reći ću ga nakon susreta sa Istrom 1961. Niti jedan pojedinac ne zaslužuje veću pažnju od momčadi, koja je iznad svih i to svakom igraču koji nosi bijeli dres mora biti jasno. Šestoro očiju, tu mislim na moje pomoćnike Harija Vukasa, Juricu Vučka i mene, svaki dan trenira te igrače, mi najbolje znamo kako tko trenira. Od 22-23 igrača mi trebamo odrediti njih 10-12, koji će igrati. Kao što je jednom kazao naš poznati trener Ivo Šušak, igrač treba potražiti sreću na prvom narednom treningu. Svjesni su igrači da je svaka nova utakmica novo dokazivanje, možete danas pobijediti, ali ako sljedeću utakmicu izgubite, navijači će vam zviždati. Ili jesi, ili nisi! Ono prije što si odigrao ništa ne vrijedi. Igrači su dali 99 posto svojih mogućnosti na svakoj utakmici, navijače se ne može prevariti. Upravo zbog toga vole Hajduk i ne treba čuditi da smo uvjerljivo najgledanija momčad u prvenstvu, zaključio je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.