Igor Tudor, trener Hajduka: Uvjeren sam da ćemo se na Kantridi prikazati u najboljem svijetlu

Ponedjeljak, 19. siječnja 2015. 19:54 Napisao/la  SC

Ne čitam novine, ali igrači to čitaju i svaki dan se priča o svemu osim o nogometu, kaže Tudor

Igor Tudor poveo je igrače u Rovinj gdje se Hajduk priprema za nastavak sezone i prvu utakmicu (7. veljače) protiv Rijeke na Kantridi.

- Prvenstvo je već za tri tjedna, nema vremena za duge pripreme jer moramo biti spremni za Kantridu. Naravno da već razmišljamo o toj utakmici, ali prije svega sam usmjeren na svoju momčad, da iskoristim svaki trening da budemo uigraniji, bolji, spremniji i kvalitetniji za Rijeku. Uvjeren sam da ćemo se tamo prikazati u najboljem svijetlu, kaže Tudor.

Hajduk nema novaca za prava pojačanja, svi su igrači na prodaju... U takvim uvjetima nije lako raditi:

- Ne čitam novine, ali igrači to čitaju i svaki dan se priča o svemu osim o nogometu. Normalno da to ne utječe dobro na nas, ne priča se samo o odlascima već i plaćama te drugim stvarima tako da je na meni da postavim ravnotežu i da pričamo o onom što je važno. Mi smo nogometna momčad i usmjereni smo na nogomet, a na sve što se piše ne mogu nikako utjecati, rekao je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.