Igor Tudor, trener Hajduka: Utakmica protiv Udinesea bila je na tragu onoga što želimo

Srijeda, 19. veljače 2014. 11:23 Napisao/la  SC

Ovo ostavljamo iza sebe i okrećemo se onome što je za nas važnije, a to je subota i Lokomotiva u Maksimiru, kaže Tudor

Hajduk je pobijedio Udinese u prijateljskoj utakmici odigranoj na Poljudu povodom proslave 103-godišnjice kluba. Pobjeda od 3:0 zvuči bombastično bez obzira što je na drugoj strani ipak stajala pričuvna momčad uglednog talijanskog prvoligaša.

                  

- Obje su momčadi igrale u kombiniranom sastavu, oni nisu bili u pravom sastavu, međutim nismo ni mi. Dao sam priliku dvama našim malim draguljima (Vlašići Balić), koji su naša budućnost, da vide kako je to istrčati na Poljudu. Bilo je dobrih stvari, jedna lijepa priča i rođendan, no ovo ostavljamo iza sebe i okrećemo se onome što je za nas važnije, a to je subota i Lokomotiva u Maksimiru. Želimo nastaviti niz pobjeda, imamo dvije u prvenstvu, evo i ovu treću, doduše nebitnu, i idemo dalje. Ovaj je susret bio na tragu onoga što želimo i što radimo, nastavljamo trenirati i raditi najbolje što možemo i nadam se kako će se ti plodovi vidjeti već u subotu, rekao je trener Hajduka Igor Tudor

Igor Bubnjić, stoper Udinesea, rođen je u Splitu, a u redove talijanskog prvoligaša prešao je prošle godine iz Belupa.

- Čestitam Hajduku, bilo mi je drago doći, istrčati na Poljudu, pogotovo u ovoj atmosferi, a i inače sam veliki navijač Hajduka, kaže Bubnjić.

Ivan Kelava stajao je na vratima u drugom dijelu, kada su Splićani postignuli tri pogotka:

- Hajduk je mlad, potentan, drago nam je što smo im mogli uveličati rođendan iako smo bili samo statisti. Ništa nismo mogli u utakmici, a meni se čini kako čitave sezone nemam šanse ništa obraniti jer sve što se šutne ide u rašlje, kuteve, rekao je Kelava.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.