Igor Tudor, trener Hajduka: S nestrpljenjem očekujemo drugi dio prvenstva

Subota, 01. veljače 2014. 13:13 Napisao/la  Ivan Jelić

- Prijateljske utakmice su iza nas, pokazale su da smo dobro radili, dobro smo igrali i to je jedan od razloga na kojem gradimo svoj optimizam uoči subotnjeg gradskog derbija protiv Splita, rekao je trener Hajduka

Pobjedom nad Dinamom iz Tbilisija (2:1), Hajduk je zaključio pripreme u turskoj Antalyiji. Bijeli se  u subotu navečer vračaju u Split.

- Cijelu utakmicu protiv Dinama, ali i onu prethodnu protiv Sturma (prvu su bijeli dobili 2:1 , drugu sa 2:0 op. a.) odigrali smo kako treba, djelovali smo ozbiljno, organizirano i nismo suparniku dozvolili da ugrozi vrata Kalinića. Gol kojeg smo primili u srazu s Dinamom dobili smo u predposljednjoj minuti susreta i to nakon kornera, rekao je Igor Tudor, trener Hajduka.

- Prema onome što smo vidjeli, kada igra naša standardna momčad, mislim da možemo biti optimisti pred početak drugog dijela sezone kojeg s nestrpljenjem očekujemo. Imali smo izvrsne uvjete za rad, lijepe travnjake tako su igrači mogli sprovesti u djelo zamisli stručnog stožera, a to je prije svega igra s puno kombinatorike, kazao je Tudor.

Iduće subote (8. veljače) na otvaranju proljetnog dijela sezone u Parku mladeži igra se gradski derbi. Split je domaćin Hajduku.

- Prijateljske utakmice su iza nas, pokazale su da smo dobro radili, dobro smo igrali i to je jedan od razloga na kojem gradimo svoj optimizam uoči subotnjeg gradskog derbija protiv Splita. Međutim, svjesni smo isto tako da će prvenstveni sraz sa Splitom biti nešto sasvim drugačije u odnosu na prijateljske utakmice koje smo odigrali tijekom pripremama u Turskoj, zaključio je Igor Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.