Igor Tudor, trener Hajduka: Povratak Senijada Ibričića nije realna opcija

Subota, 17. kolovoza 2013. 15:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Situacija je takva da to ne možemo ostvariti, trebamo se pokriti s onim što imamo, kaže Tudor

Trener Hajduka Igor Tudor osvrnuo se uoči dvoboja sa Slaven Belupom na ozljedu U-21 reprezentativca Mije Caktaša kojem je nakon obavljene magnetske rezonancije utvrđena teška ozljeda prednjih križnih ligamenata. Caktaš  se ozlijedio na utakmici mladih reprezentacija Lihtenštajna i Hrvatske.

 

- Strašna vijest  za svih nas. Radi se o krasnom igraču, velikom radniku, profesionalcu, mladiću koji je izdanak naše nogometne škole. Igraču rođenom u obližnjem Dugopolju, mladom reprezentativcu koji je imao fantastičan početak sezone. Želim mu i ovim putem što brži oporavak, sigurno će puno nedostajati momčadi, kazao je Tudor.

 

Osim Caktaša, Tudor neće moći računati na ozlijeđene Kouassija i Jozinovića:

 

- Ozljeda Kouassija, odnosno start igrača Rijeke Škarabota u Jadranskom derbiju  na Poljudu, bio je poguban za našeg igrača. Narednih desetak dana nećemo još moći računati na njega, u pitanju je ozljeda skočnog zgloba desne noge. Pokušali smo ga vratiti ranije, no nismo u tome uspjeli.

 

Spominje me mogućnost povratka  Senijada Ibričića:

 

- Mislim da to nije realna opcija u ovom trenutku. Ponovit ću ono što sam kazao ranije, svi bismo mi voljeli da se može vratiti, no situacija je takva da to ne možemo ostvariti. Trebamo se pokriti sa onim što imamo.

 

Na klupi Slaven Bleupa sjedi Ivan Katalinić:

 

- Sve najbolje o Ivanu Kataliniću. Veliki trofejni trener koji je ušao u povijest Hajduka kao igrač i trener, koji je s klubom  osvojio mnogobrojne trofeje i ostvario sjajan rezultat u Ligi prvaka. Svaka mu čast na tome.

 

Momčad iz Koprivnice nije dobro krenula u novu sezonu

 

-Mi smo favoriti i ne trebamo bježati od te činjenice. Pokazao sam momcima detalje sa utakmice Slaven Belupo - Istra 1961 koja je završila rezultatom 2:2. Belupo je bio bolji protivnik, ali nije pobijedio. Prema mojem osobnom sudu Istra 1961 spada među pet najboljih momčad u ligi. Za razliku od dvoboja sa Splitom, kojeg je Belupo izgubio u Parku mladeži, to je sada sasvim druga momčad bez obzira što to ne pokazuje  trenutni bodovni saldo na tablici. Imaju 3, 4 igrača koji mogu  pobjeći svakoj obrani i biti opasni po protivnička vrata. Mogu biti jako nezgodni, zaključio je Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.