Igor Tudor, trener Hajduka: Poslije utakmice s Rijekom očekujem naše najbolje partije

Četvrtak, 25. srpnja 2013. 08:52 Napisao/la  Ivan Jelić

Skopje (17.45): Turnovo - Hajduk. Došli smo po prolaz u Skopje, ne trebamo se lagati, niti pričati laže priče. Mi smo bolja momčad, imamo povoljan rezultat i uvjeren sam da će se to tako i dogoditi, kaže Tudor

Za uzvratni susret 2. pretkola Europske lige protiv Turnova koji se u četvrtak na Gradskom stadionu Filip II Makedonski u Skopju trener Hajduka Igor Tudor ne može računati na četvoricu  igrača. Vršajević i Andrijašević su zbog ozljeda duže vrijeme izvan stroja, Bencun je zaradio potres mozga u situaciji kada je glavom zatresao mrežu Turnova i doveo svoju momčad u vodstvo, dok su Kouassi i Anđelković  nastradali u nedjeljom derbiju  Rijekom na Poljudu. Crnoputi napadač iz Obale Bjelokosti dobio je udarac u gležanj, no on bi mogao biti spreman za igru  dok je Anđelković slomljena kost u šaci  tako da on treba nekoliko dana mirovati. Prvi dvoboj na praznom Poljudu završio je minimalnom pobjedom bijelih rezultatom (2:1).

 

 

- Došli smo po prolaz u Skopje, ne trebamo se lagati, niti pričati laže priče. Mi smo bolja momčad, imamo povoljan rezultat i uvjeren sam da će se to tako i dogoditi. Turnovo je ozbiljan protivnik, dobra su momčad što sam govorio i prije dvoboja na Poljudu. Znaju dobro što hoće,  jako se dobro  brane i bez obzira što imaju negativan rezultat oni će nas pokušati iznenaditi iz neke kontre ili polukontre kao što su to učinili na prvoj utakmici u Splitu. Travnjak je na stadionu Filip II Makedonski u odličnom stanju, što će nam omogućiti da igramo svoju igru i da sa svojim adutima ostvarimo rezultat koji će nas odvesti u daljnje natjecanje. Kazao sam igračima na sastanku poslije utakmice sa Rijekom  da tek očekujem naše najbolje partije, kaže Tudor.

 

Kakva je situacija sa Kouassijem i Anđelkovićem :

 

- Još se nisam odlučio da li zaigrati, može se dogoditi da obojica od prve minute budu u početnoj jedanaestorici , ali isto tako da niti jedan od njih dvojice ne zaigraju. Igrat će  najspremniji, zanima nas samo prolaz u 3. pretkolo Europske lige,  želim što dulje igrati u ovom natjecanju, zaključuje Tudor.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.